Bedrijfsprofiel

Aannemingsmaatschappij Jellema B.V. is c.a. 100 jaar actief in de bouwsector met als corebusiness het realiseren van seriematige woningbouw. Voor deze markt zijn er door Aannemingsmaatschappij Jellema B.V. een aantal woningtypen ontwikkeld. Deze woningen zijn als 1-2 persoonswoning, gezinswoning en als levensloop woningen in te richten. Dit maakt dat deze wonigen uitermate geschikt zijn als sociale huurwoning.
 

Aannemingsmaatschappij Jellema B.V. realiseert op een plezierige en zakelijke manier kwaliteitsprojecten. Door een platte organisatie en een projectmatige aanpak bekleden wij een uitstekende concurrentiepositie. Onze gemotiveerde medewerkers worden door middel van ons scholingsplan regelmatig getraind op het gebied van veiligheid, hulpverlening, efficiëntie en nieuwe bouwtechnieken. Als erkend leerbedrijf leiden wij continu timmerlieden en middenkaderleden op om de kwaliteit van onze medewerkers op een hoog peil te houden.
 

Door zoveel mogelijk met een vast team van leveranciers en onderaannemers samen te werken en deze in een vroeg stadium bij onze projecten te betrekken ontstaat de teamgeest die nodig is om de opdrachtgever te ontzorgen & een hoge kwaliteit te waarborgen.