Projectontwikkeling

Bij Aannemingsmaatschappij Jellema delen we uw passie voor het ontwikkelen van levendige en leefbare gemeenschappen. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar in de bouwsector zijn we een betrouwbare partner voor projectontwikkelaars en gemeenten die streven naar hoogwaardige en duurzame stedelijke ontwikkeling.

Wij combineren innovatieve ontwerpen met traditioneel vakmanschap om unieke en toekomstbestendige woonomgevingen te creëren die aansluiten bij de behoeften van de moderne samenleving. Ons uitgebreide portfolio omvat een scala aan projecten, van kleinschalige nieuwbouw tot grootschalige stedelijke herontwikkeling.

Bij Jellema streven we naar samenwerking en co-creatie in elk aspect van ons bouwproces. Met onze expertise en toewijding kunnen we uw visie omzetten in tastbare resultaten die een blijvende impact hebben op de gemeenschap.

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor uw projectontwikkeling? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met u te bouwen aan de toekomst van uw gemeenschap.

Hieronder vindt u een impressie van ons meest recente ontwikkeling ''Tusken de Fearten''.