Seriematige woningbouw

Innovatieve Duurzame Oplossingen voor Seriematige Woningbouw

Met meer dan 100 jaar ervaring is Aannemingsmaatschappij Jellema B.V. een betrouwbare naam in de bouwsector, met seriematige woningbouw als kernactiviteit. Ons uitgebreide portfolio omvat unieke en duurzame woningtypen, van 1-2 persoonswoningen tot gezins- en levensloopbestendige woningen, allemaal gebouwd volgens de hoogste duurzaamheidsstandaarden en zonder gasaansluiting.

Bij Jellema streven we naar duurzaamheid en circulariteit in elk aspect van ons bouwproces. We maken gebruik van biobased materialen en circulaire principes om een positieve impact op het milieu te hebben. Onze innovatieve benadering combineert traditioneel vakmanschap met slimme technologieën, resulterend in woningen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook comfortabel en toekomstbestendig.

Met meer dan 2000 gerealiseerde woningen in Noord-Nederland zijn we een trotse partner voor de realisatie van sociale huurwoningen. Onze platte organisatiestructuur en nauwe samenwerking met regionale partners stellen ons in staat om efficiënt en effectief te werken, met als doel uw project tot een succes te maken.

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag samen om tafel om uw wensen en eisen te bespreken. 

Benieuwd naar onze resultaten? Op de projectenpagina vindt u een overzicht!