Bouw samen aan de toekomst met Jellema

 

Welkom bij Aannemingsmaatschappij Jellema B.V., waar we innovatief bouwen met traditioneel vakmanschap. Als betrouwbare partner voor slimme, duurzame en hybride woningbouwprojecten, bieden wij meer dan honderd jaar ervaring in hoogwaardige woningbouw in Noord-Nederland.

 

Wie we zijn:

Bij Jellema geloven we in een nuchtere aanpak en bouwen we met toewijding en vakmanschap. Met een geschiedenis die meer dan een eeuw teruggaat, hebben we diepgewortelde expertise opgebouwd, waarmee we bouwplannen vertalen naar tastbare resultaten.

 

Onze kernwaarden:

Bij Jellema hanteren we een platte organisatiestructuur, waarbij nuchterheid en directe communicatie centraal staan. Vakmanschap, integriteit en klantgerichtheid vormen de basis van ons bedrijf en leiden ons in ons streven naar onze missie en visie.

 

Wat we bieden:

Als medewerker bij Jellema maak je deel uit van een dynamisch team dat toegewijd is aan het leveren van hoogwaardige kwaliteit en service aan onze klanten. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin persoonlijke groei en ontwikkeling worden aangemoedigd.

 

Wie we zoeken:

We zijn voortdurend op zoek naar talentvolle en gemotiveerde individuen die onze passie voor bouwen delen. Of je nu een ervaren vakman bent of net je carrière begint, bij Jellema bieden we mogelijkheden voor groei en ontwikkeling op elk niveau.

 

Open sollicitatie:

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? We nodigen je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. Vertel ons wie je bent, waarom je graag bij ons wilt werken en op welke manier jij denkt een waardevolle aanvulling te zijn op ons team. We kijken ernaar uit om jouw enthousiasme en talenten te ontdekken!

 

Stuur je sollicitatie naar info@jellema.com, we nemen z.s.m. contact met je op!