Seriematige woningbouw

Aannemingsmaatschappij Jellema B.V. is van oudsher gespecialiseerd in de bouw van seriematige woningen. In de loop der jaren zijn er circa 2000 woningen gerealiseerd in Noord Nederland.
 

Voor woningcorporaties, ontwikkelaars en vastgoedfondsen zijn door Aannemingsmaatschappij Jellema B.V. een aantal woningconcepten ontwikkeld. Zowel voor de starter als ook voor de klant die een levensloop bestendige woning zoekt heeft Aannemingsmaatschappij Jellema B.V. unieke en duurzame concepten ontwikkeld. Voorbeelden van deze woningen ziet u hiernaast in een overzicht van de door Aannemingsmaatschappij Jellema B.V. reeds uitgevoerde projecten.
 

Aannemingsmaatschappij Jellema B.V. is constant bezig met het duurzaamheidsvraagstuk, naast de huidige eis van de overheid om woningen op te leveren met een energie prestatie coëfficiënt waarde (epc-waarde) van 0.4 biedt Jellema de klant de mogelijkheid te kiezen voor een epc-waarde van 0.2. Daarnaast is Aannemingsmaatschappij Jellema B.V. al klaar voor de nieuwe BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw) welke de overheid op korte termijn wil invoeren. Wil je meer weten over beng? kijk dan op www.rvo.nl.

Graag willen wij u van dienst zijn en onze knowhow op het gebied van seriematige woningbouw met u delen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te komen tot een geslaagd project.